Fondsenwerving verandert de wereld

Waarom Prestación?


Missie

Het is onze missie om een positieve impact op het leven van andere mensen te hebben.

Creativiteit

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Samen vinden we er een of bouwen een nieuwe.

Ervaring

Vanwege onze jarenlange ervaring en behaalde successen binnen de charitatieve sector.

Doorzettingsvermogen

‘Nee’ is geen optie. Het betekent vaak dat iets anders moet, wij helpen graag.

Betrokkenheid

Ieder project is voor ons speciaal en bijzonder. Wij zetten graag een stapje extra.

Succesvol

Succes betekent resultaat. Stoppen doen we pas als het gewenste resultaat is bereikt.

Fondsenwerving


De concurrentie binnen de charitatieve sector is de afgelopen jaren fors toegenomen en zal de komende jaren nog verder toenemen. Belangrijke oorzaken zijn de bezuinigingen vanuit de overheid, het nog steeds toenemende aantal charitatieve organisaties en de in veel gevallen teruglopende budgetten van onder andere vermogensfondsen, subsidieverstrekkers en bedrijven.

Betekent dit dat jouw organisatie moet wanhopen? Nee, zeker niet! Heeft jouw organisatie meer geld nodig maar niet de kennis, tijd en/of het netwerk om dit te realiseren? Wij kunnen je helpen!

Kan niet bestaat niet in onze visie, het betekent vaak alleen dat zaken anders moeten. Wij denken in mogelijkheden, daarom kunnen ook jullie projecten gefinancierd worden. Hoe? Wij maken graag tijd om je dat in een vrijblijvend informatief gesprek uit te leggen.

Projectmanagement


Als charitatieve organisatie ben je dagelijks op zoek naar financiële middelen om de doelstellingen te realiseren. Doorgaans worden projecten gefinancierd met (vele) eenmalige donaties. Slechts weinig organisaties houden zich naast deze incidentele manier van werven bezig met het werven van structurele financiële middelen. Terwijl juist deze inkomsten kunnen zorgen voor een stabiele basis van jouw organisatie.

Wij hebben de kennis en ervaring om een organisatie tijdens een begeleidingsperiode op weg te helpen naar meer financiële zekerheid. In de huidige tijd met enorm veel concurrentie binnen de charitatieve sector is het, in onze visie, noodzakelijk om charitatief te ondernemen. Dat is het ondernemend vermogen om tot een nieuwe manier van geld werven en samenwerking te komen. Zo kun je met vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Een kosteloos informatief gesprek is de moeite waard.

Sponsoring


Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat tegenwoordig op de agenda van veel bedrijven. Vaak maakt het deel uit van de marketingstrategie van een bedrijf. Graag creëren wij met jou een win-winsituatie die het voor bedrijven aantrekkelijk maakt jouw organisatie te gaan ondersteunen.

Wij hebben de expertise in huis om samen met jouw organisatie op zoek te gaan naar bedrijven die jouw organisatie, bij voorkeur langdurig, dus structureel financieel ondersteunen. Daarbij vergeten we natuurlijk niet dat bedrijven die eenmalig een gift willen geven ook van harte welkom zijn!

Ons advies? Maak vrijblijvend een afspraak voor een informatief gesprek. Het kost je niets maar kan je veel opleveren!

Prestación

Het is onze missie is om een positieve impact op het leven van anderen te hebben. Overal ter wereld. 

Tips & tricks

Ontvang regelmatig tips & tricks op het gebied van fondsenwerving en doe je voordeel.

Wij helpen graag

Op zoek naar extra geld om nog meer resultaat te boeken? Laten we snel kennismaken!

Ontvang een gratis stappenplan fondsenwerving!

Check je mailbox binnenkort en veel plezier met het stappenplan fondsenwerving