De tijd begint te dringen…

2019 heeft het laatste kwartaal alweer bereikt. Dat betekent nog 3 maanden om dit jaar op 31 december succesvol af te sluiten. Begin januari had je vast mooie plannen voor dit jaar., hopelijk liggen ze allemaal redelijk op koers.

Op het gebied van fondsenwerving merken we dat er mooie kansen liggen om projecten financieel gerealiseerd te krijgen. Dat geeft de burger moed!

Uiteraard is het belangrijk fondsenwerving op de juiste manier te verrichten zodat je de kansen op succes zo groot mogelijk maakt. De komende weken geven we graag de nodige tips om je te helpen.

De eerste 3:

  1. Zorg voor een specifiek project. Door te laten weten waarvoor een donatie concreet wordt gebruikt creëer je doorgaans grote betrokkenheid bij de gever. Zorg ervoor dat iedereen het gevoel krijgt dat zijn bijdrage daadwerkelijk een verschil gaat maken.
  2. Doe je verzoek vanuit je hart. Er is een reden waarom jij zo enthousiast bent over je project, breng dat enthousiasme over. Je zult zien dat andere mensen eveneens geraakt worden en bereid zijn om in actie te komen.
  3. Je hebt een specifiek project en een mooi verhaal erbij. De laatste stap is minstens zo belangrijk: vergeet niet te vragen! Denk niet dat men wel door heeft dat er geld nodig is voor je project. Vraag concreet, het liefst zo concreet mogelijk met een bedrag. Je mag altijd vragen als je accepteert dat iedereen het recht heeft nee te zeggen. Met een goede voorbereiding kun je een geweldig resultaat kunnen behalen.

Succes! Heb je vragen of opmerkingen mail dan naar: nieuws@prestacion.nl

 

 

Ontvang een gratis stappenplan fondsenwerving!

Check je mailbox binnenkort en veel plezier met het stappenplan fondsenwerving