Samen kunnen we een verschil maken

Waarom Prestación?


Prestación | Non-profit projectmanagement is een compact en slagvaardig bureau dat met veel motivatie, creativiteit en doorzettingsvermogen werkt. Met veel ervaring binnen de charitatieve sector weten wij wat er nodig is om succesvol te zijn.
Ons doel is om jouw projecten zo snel mogelijk gefinancierd te krijgen, of te zorgen dat jouw organisatie de gewenste ontwikkeling doormaakt. Het gaat niet om projecten maar om mensen, dat staat bij ons voorop.

208

projecten begeleid

12

Jaren sinds oprichting

U

Fondsenwerving

Vermogensfondsen, sponsoren, particulieren, direct mail, internet, crowdfunding of sms. Zomaar een greep uit de vele fondsenwervingtools die ingezet kunnen worden. Wij helpen graag de juiste keuzes maken.

Lees verder

Z

Projectmanagement

Van incidentele inkomsten naar structurele inkomsten, een boeiend proces. Structurele inkomsten kunnen zorgen voor een solide basis van iedere organisatie. De moeite waard om samen te kijken waar de kansen liggen.

Lees verder

Sponsoring

Maatschappelijke verant -woordelijkheid steeds meer bedrijven doen er iets mee. Omzet en winst gaan dan gepaard met bijdragen aan maatschappelijke problemen die spelen. Wij vinden graag de juiste partners voor je.

Lees verder

{

Kracht komt niet voort uit een lichamelijk vermogen. Het komt voort uit een ontembare wil.

– Mahatma Gandhi

Ons verhaal


Niet kunnen lopen, niet zelfstandig kunnen eten of jezelf niet eens kunnen krabben als je jeuk hebt. Een jongen van 10 met een ernstige spierziekte accepteerde niet dat hij al deze dingen, en nog veel meer, niet kon. Hij besloot dat alles kan, misschien niet zoals het gewoonlijk gaat, maar dromen opgeven was geen optie. Met iedere keer weer nieuwe doelen, plannen en uitdagingen leeft hij nog steeds zijn mooiste leven. Positief, vastberaden en zonder te accepteren dat doelen niet haalbaar zijn.

Die eigenschappen hebben de basis gelegd voor Prestación. Gekoppeld aan het gegeven dat mensen in een mindere positie geholpen moeten worden en dat we de plicht hebben voor elkaar te zorgen maakt de missie van Prestación simpel: het hebben van een positieve impact op het leven van andere mensen. Stefan, mijn zoon, leeft nog steeds zijn mooiste leven. Vanuit Prestación zijn we dankbaar dat we met deze achtergrond een bijdrage kunnen leveren aan het maken van verschil voor anderen.

Willy Bos – oprichter Prestación

Prestación

Het is onze missie is om een positieve impact op het leven van anderen te hebben. Overal ter wereld. 

Tips & tricks

Ontvang regelmatig tips & tricks op het gebied van fondsenwerving en doe je voordeel.

Wij helpen graag

Op zoek naar extra geld om nog meer resultaat te boeken? Laten we snel kennismaken!

Ontvang een gratis stappenplan fondsenwerving!

Check je mailbox binnenkort en veel plezier met het stappenplan fondsenwerving