Het lijkt altijd onmogelijk totdat het wordt gedaan

Tarieven


Samenwerking met Prestación | Non-profit projectmanagement stelt jouw organisatie in staat om de doelen te bereiken die je wenst. Daarbij passen geen dure investeringen of onduidelijke verdienmodellen. Bij ons zijn alle kosten helder en zul je nooit voor verrassingen komen te staan. Jouw organisatie moet nog meer kunnen helpen, dat is ook ons uitganspunt.

Aangezien we voor kleine en middelgrote organisaties werken hebben we verschillende samenwerkingsvormen. Zodat ook kleine(re) organisaties die niet kunnen investeren de mogelijkheid hebben samen te werken met een professionele partner. Of je nu voor fondsenwerving, projectmanagement of sponsoring kiest, voor iedere samenwerkingsvorm hebben we een passend aanbod. We werken op basis van no cure no pay, een uurtarief of op een maatwerktarief (voor een specifiek project). Samen komen we altijd tot een vorm die jouw organisatie verder brengt.

Een charitatieve organisatie moet tegenwoordig van vele markten thuis zijn om haar doelstellingen te bereiken. Dat vraagt kennis, tijd en creativiteit. Om succesvol te zijn moet een organisatie volgens ons charitatief ondernemen. Dat betekent met vertrouwen, kennis, een plan en creativiteit de gewenste doelstellingen bereiken. Wij helpen graag.

w

Dit zeggen onze opdrachtgevers:

“Vanaf het begin van onze samenwerking is er sprake van zeer prettige contacten. De werkwijze en manier van aanpak wordt duidelijk uitgelegd en de mogelijk te verwachten resultaten worden concreet gepresenteerd. Alle afspraken worden nagekomen en de gestelde doelen gerealiseerd. Prestación is een zeer gewaardeerde partner.”

Danny Pantekoek  – Stichting La Oportunidad

“Wij kwamen financiële middelen tekort en hebben Prestación benaderd om ons te helpen. Na een grondige analyse zijn ze enthousiast aan de slag gegaan en hebben voor geweldige resultaten gezorgd. Prestación, bedankt!”

Susan Heijman – Stichting Desudo

“Naast een subsidie van de gemeente kwamen we nog veel geld tekort om een nieuw rieten dak te kunnen realiseren. Prestación heeft dat met veel inzet binnen korte tijd mogelijk gemaakt. Namens iedereen, hartelijk dank.”

Kinderboerderij de Bambihof – Swifterbant

Prestación

Het is onze missie is om een positieve impact op het leven van anderen te hebben. Overal ter wereld. 

Tips & tricks

Ontvang regelmatig tips & tricks op het gebied van fondsenwerving en doe je voordeel.

Wij helpen graag

Op zoek naar extra geld om nog meer resultaat te boeken? Laten we snel kennismaken!

Ontvang een gratis stappenplan fondsenwerving!

Check je mailbox binnenkort en veel plezier met het stappenplan fondsenwerving